باتری مخابراتی و نیروگاهی بصورت سلول های ۲ ولتی از ۲۰۰ تا ۳۰۰۰ آمپر ساعت تولید شده است. بیشترین موارد مصرف باتری 2 ولت در صنایع مخابراتی و نیروگاه های برق می باشد.
باتری ups مخابراتی
باتری یو پی اس مخابراتی بعنوان پشتیبان برق تجهیزات مخابراتی و نیروگاهی، در زمان قطعی برق استفاده می شود. باطری های مخابراتی باید توان کافی برای کارکرد صحیح تأسیسات مخابراتی را ارائه دهند و قابلیت شارژ سریع و طول عمر بالایی داشته باشند.
باتری مخابراتی موجود در بازار ایران
در حال حاضر از جمله شاخص ترین برندهای باتری مخابراتی 2 ولت موجود در بازار ایران می توان به باتری صبا و باتری نیل اشاره کرد.
کاربرد باتری مخابراتی
- برای بالا بردن ضریب اطمینان در زمان تصادفات و ارتعاشات ناشی از کم شدن نشت اسید در موتور های برقی مورد استفاده قرار می گیرد.
- به علت وزن بسیار کم و داشتن اطمینان از عملکرد خوب، کاربرد زیادی در حمل و نقل و ماشین آلات مجهز به قطعه های سنگین دارد.
تفاوت باتری مخابراتی و نیروگاهی
1- تکنولوژی
باتری های مخابراتی از نوع باتری های سرب اسید AGM یا Gel هستند و باتری های نیروگاهی از نوع سرب اسید نیکل کادمیوم یا لیتیوم یون می باشند.
2- ساختار
صفحات داخلی باتری های مخابراتی ضخیم تر و مستحکم تر از صفحات باتری های نیروگاهی هستند.
3- اندازه
باتری های نیروگاهی از لحاظ ابعاد و وزن بسیار بزرگ و سنگین هستند و برای تامین جریان های بسیار بالا و پشتیبانی های طولانی مدت از شبکه برق طراحی شده اند و نیاز به مانیتورینگ و مدیریت پیشرفته دارند اما باتری های مخابراتی بگونه ای طراحی شده اند که فضای کمتری اشغال کنند.
خرید باتری مخابراتی
هنگام خرید باتری مخابراتی می بایست باتری مناسب انتخاب شود تا دستگاه یو پی اس کارایی لازم برای عملکرد صحیح سیستم ها و تأسیسات را داشته باشد. جهت مشاوره و انتخاب باتری مخابراتی مناسب می توانید با امداد باتری جلودار تماس حاصل فرمایید.
قیمت باتری مخابراتی و نیروگاهی
قیمت باطری مخابراتی با توجه به ظرفیت و آمپراژ باتری تعیین می شود. هر اندازه آمپر باتری بالاتر باشد، توان دستگاه یو پی اس برای روشن نگه داشتن تجهیزات مخابراتی و نیروگاهی بیشتر و قیمت باتری نیز گران تر خواهد بود.