باتری یو پی اس:
دستگاه یو پی اس تشکیل شده از اجزایی مانند باتری، یک سو کننده شارژ یا مبدل جریان متناوب به جریان مستقیم و همچنین، از مبدل جریان مستقیم به متناوب و شارژر میباشد. این دستگاه را میتوانیم نوعی دستگاه الکترونیکی بدانیم که میتواند در تأمین دائم انرژی در دستگاههای مصرف کننده نقش مفیدی داشته باشد. در واقع، دستگاه یو پی اس به اختلالات موجود در شبکه و قطع و وصل برق حساس میباشد و در مکانهایی مانند درمانگاهها و بیمارستانها، مجموعههای مخابراتی یا کامپیوتری بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
انواع باتریهای یو پی اس KH Power را میتوانیم به انواع باتریهای یو پی اس از لحاظ جنس تقسیم بندی کنیم که شامل باتریهای یو پی اس اسید سرب، باتریهای یو پی اس نیکل کادمیوم، باتریهای یو پی اس لیتیومی و باتریهای سیلور آلکالین میشود. هر یک از انواع این باتریها نسبت به ساختار و ترکیب متفاوتی که دارند، میتوانند از مزایا و معایب مختلفی نیز برخوردار باشند. اما میتوانیم بهترین و مناسبترین باتری یو پی اس که در دستگاههای یو پی اس بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد را باتری یو پی اس اسید سرب بدانیم.
باتریهای یو پی اس اسید سرب، بین ۵ تا ۱۰ سال از عمر مفید برخوردار میباشد و خود این باتریها را نیز به دو بخش میتوان تقسیم بندی کرد. بخش اول باتریهای سیلد اسید سرب و بخش دوم باتریهای سرب اسید دریچه دار است. دسته اول یا همان باتریهای سیلد اسید به نگهداری و کنترل دورهای احتیاج دارند.
باتریهای یو پی اس نیکل کادمیوم از تکنولوژی پیشرفتهتری نسبت به باتریهای اسید سرب برخوردار میباشند، به همین علت قیمت بالاتری نیز دارند. طول عمر این نوع از باتریهای یو پی اس KH Power بیشتر به نوع اسیدی، وزن پایین، مقاومت بیشتر و تغییرات دمایی آن بستگی خواهد داشت. باتریهای یو پی اس از چگالی و وزن کمتری برخوردار میباشند و فناوری این باتریها به سرعت در حال رشد میباشد. همچنین از انرژی بالاتری نیز استفاده مینماید.
باتریهای یو پی اس سیلور آلکالین در اندازه و ولتاژهای مختلفی وجود دارند. همچنین در اشکال و ابعاد مختلفی نیز میتوانند ساخته شوند. این باتریها از باتریهای معمولی قویتر بوده و از ظرفیت ۲ الی ۴ برابر نسبت به باتریهای معمولی برخوردار میباشند.